6.5.2014 15:07

Μαίνεται ο εμφύλιος μεταξύ συνδικαλιστών

Καταγγελίες και εξώδικα εκατέρωθεν με φόντο τις εκλογές στο Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Με νέα ανακοίνωση το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Χίου ρίχνει λάδι στη φωτιά της αντιπαράθεσης με τη διοίκηση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου χαρακτηρίζοντας άδικη και χωρίς δικαιολογία την άρνησή της να δεχτεί αιτήσεις νέων μελών ούτως ώστε να συμπεριληφθούν στο μητρώο μελών  του σωματείου.

«Στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε η σύμπνοια και η ενότητα είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για να αγωνιστούμε για τα δικαιώματά μας, να μη χάσουμε και αυτά που μας έχουν μείνει να δυναμώσουμε την φωνή μας μέσα από τα συνδικάτα μας.

Είναι αδιανόητο μέλη της Διοίκησης του Σωματείου των Ιδιωτικών Υπαλλήλων να προσπαθούν με εκβιαστικά τηλεφωνήματα και εκφοβισμούς να απειλούν  όσους προσπάθησαν να γραφτούν στο σωματείο. Να απειλούν συναδέλφους τους! 

 Τέτοιες αντιδεοντολογικές και αντισυναδελφικές πράξεις λοιπόν, δυστυχώς δε μας αφήνουν πολλά περιθώρια να ελπίζουμε ότι επιτέλους πάνω από κάθε είδους συμφέροντα είναι το γενικό συμφέρον  των εργαζομένων», αναφέρει το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ