19.2.2016 10:02

"Μαϊμού" επόπτης εργασίας στη Χίο!

ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΝ... ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ «ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ»

Καινούργιο κρούσμα απάτης στην οικονομικά δοκιμαζόμενη αγορά. Άγνωστοι τηλεφωνούν χρησιμοποιώντας την απόκρυψη αριθμού σε καταστήματα και παριστάνοντας τον Επιθεωρητή Εργασίας, ζητούν χρηματικά ανταλλάγματα προκειμένου να μην... προχωρήσουν σε έλεγχο.

Το περιστατικό που ήδη καταγγέλθηκε στην Επιθεώρηση εργασίας από τον επαγγελματία και που προφανώς δεν είναι το μοναδικό, έχει προβληματίσει την Υπηρεσία που πλέον κινείται νομικά.

Ήδη όπως εξήγησε στον "π" ο Επιθεωρητής Εργασίας Δ. Φραγκομίχαλος, , έχει ενημερωθεί σχετικά η Αστυνομία και η Εισαγγελία για την άρση του απορρήτου, προκειμένου να εξευρεθεί ο αριθμός κλήσης και να ανακαλυφθούν οι δράστες.

"Είναι πολύ σοβαρά αυτά τα πράγματα. Η υπηρεσία μας δεν κάνει τηλεφωνικούς ελέγχους. Δεν γνωρίζουμε πόσοι επαγγελματίες έχουν "ενοχληθεί" από τους επιτήδειους, αλλά ελπίζουμε ότι και με αυτή την ενημέρωση θα προλάβουμε καταστάσεις", είπε στον "π' σχετικά με το περιστατικό ο κ. Φραγκομίχαλος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ