12.7.2016 11:03

Μαχαιρώματα στη Μυτιλήνη

Μετανάστης επιτέθηκε σε ομοεθνή του για να τον ληστέψει

Ένας 27χρονος Μαροκινός μετανάστης που επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε 24χρονο ομοεθνή του, επίσης μετανάστη, συνελήφθη χθες στο hot spot της Μόριας.

Σκοπός του 27χρονου -σύμφωνα με τη σχηματισθείσα σε βάρος του, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απόπειρα ληστείας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων- ήταν να πάρει από τον 24χρονο τα λίγα χρήματα που είχε.

Το τελευταίο 48ωρο πληθαίνουν σε όλα τα νησιά του βορείου Αιγαίου οι συλλήψεις μεταναστών και προσφύγων που προσπαθούν να φύγουν με προορισμό την ηπειρωτική Ελλάδα με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία και προμηθεύονται προφανώς από κυκλώματα διακίνησης τέτοιων εγγράφων που λειτουργεί στα νησιά.

Μόνο το τελευταίο 24ωρο στη Μυτιλήνη, συνελήφθησαν μία 29χρονη υπήκοος Δομινικανής Δημοκρατίας, ένας 32χρονος υπήκοος Συρίας, ένας 25χρονος υπήκοος Πακιστάν και μία 22χρονη υπήκοος Νιγηρίας, όλοι τους στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης γιατί επέδειξαν κατά τον έλεγχο στους αστυνομικούς ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία, όπως διαπιστώθηκε, ήταν πλαστά

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ