31.3.2015 16:06

Μαγνήτης ο Ρουκετοπόλεμος για χιλιάδες επισκέπτες

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΑΦΙΞΗ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Πάνω από 2.000 Τούρκοι επισκέπτες αναμένεται να κατακλύσουν τη Χίο την ερχόμενη εβδομάδα με την πλειονότητα αυτών να καταφθάνουν από τα έναντι μικρασιατικά παράλια το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής και να αναχωρούν την Κυριακή του Πάσχα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το κύριο κύμα των Τούρκων αναμένεται να φιλοξενηθεί στα ξενοδοχεία της πόλης αλλά και στα ενοικιαζόμενα δωμάτια του Βροντάδου γεγονός που οδήγησε την πληρότητα σε αυτές τις περιοχές στο 100% για το τριήμερο της Μ. Παρασκευής μέχρι και το πρωί της Κυριακής του Πάσχα. Βέβαια δεν είναι λίγες και οι περιπτώσεις όσων ελλείψει δωματίων επέλεξαν κι άλλες περιοχές εκτός Χίου όπως ο Κάμπος και ο Καρφάς.

Η ίδια εικόνα πάντως διαφοροποιείται για τους Έλληνες επισκέπτες που φέτος εκτός του ότι αποφάσισαν να έρθουν το νησί την τελευταία στιγμή αποζητούν κυρίως διαμονή σε συγγενικά πρόσωπα και φίλους ώστε να ελαχιστοποιήσουν όσο το δυνατό περισσότερο το κόστος διαμονής.

Παράλληλα και φέτος κατά δεκάδες αναμένεται να φθάσουν από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας Δημοσιογράφοι και συνεργεία από ολόκληρο τον κόσμο με την Ιαπωνία, την Κορέα, τη Ρωσία αλλά και τη Γερμανία να δίνουν δυναμικά το «παρών» στην τηλεοπτική κάλυψη του Ρουκετοπόλεμου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ