13.4.2023 10:03

Μ. Σκούφαλος - Τηλεφωνική παρέμβαση στον διοικητή της Α.Δ. Χίου για τον Ρουκετοπόλεμο

Τηλεφωνική παρέμβαση πραγματοποίησε το στέλεχος του ΚΚΕ και επικεφαλής με τη Λαϊκή Συσπείρωση Δ. Χίου, Μάρκος Σκούφαλος με τον αναπληρωτή διοικητή της αστυνομικής διεύθυνσης κ. Αραμπατζή. 

Στη επικοινωνία, εκφράστηκε η διαμαρτυρία του κόμματος και της Λαϊκής Συσπείρωσης Δ. Χίου και ζητήθηκαν εξηγήσεις από το στέλεχος του ΚΚΕ για την εντεινόμενη αστυνομοκρατία των τελευταίων ημερών, στην περιοχή του Βροντάδου. Τονίστηκε η θέση του ΚΚΕ ότι το έθιμο πρέπει να προστατευθεί με ευθύνη του Δήμου και της περιφέρειας, τόσο προς όφελος όλων ανεξαιρέτως των κατοίκων, όσο και των επισκεπτών με βάση τις συγκεκριμένες θέσεις που έχει εκφράσει το κόμμα και η Λαϊκή Συσπείρωση διαχρονικά στα δημοτικά συμβούλια και στην κοινωνία. Στην κατεύθυνση της προστασίας όλων των εμπλεκομένων είναι σημαντικός ο ρόλος της αστυνομίας και όχι στην παγίωση μιας λογικής διώξεων και τρομοκρατίας που φέρνει τα αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ