16.12.2015 12:54

Λουκέτο στο αεροδρόμιο της Χίου για την επίσκεψη Τσίπρα [ΒΙΝΤΕΟ]

ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ

Πρωτόγνωρα μέτρα ασφαλείας με πάνοπλους αστυνομικούς και αποκλεισμό του αερολιμένα Χίου «Όμηρος» επιβλήθηκαν από την Αστυνομία εν αναμονή της άφιξης του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Από νωρίς το μεσημέρι Αστυνομικοί έκλεισαν με λουκέτα τις δύο εισόδους του αερολιμένα με αποτέλεσμα οι πολίτες να μην έχουν δικαίωμα να εισέλθουν σε αυτόν κάτι που δημιούργησε εντάσεις μεταξύ διαμαρτυρόμενων πολιτών και Αστυνομικών.

Όπως εξήγησαν οι ίδιοι το αεροδρόμιο θα ανοίξει εκ νέου την προγραμματισμένη ώρα άφιξης των αεροσκαφών ενώ μέχρι εκείνη την ώρα θα παραμείνει κλειστό.

Η ισχυρή αστυνομική παρουσία, που κατά τη διάρκεια ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο, ήρθε ως αποτέλεσμα των 4 προγραμματισμένων κινητοποιήσεων που είχαν εξαγγείλει συνδικαλιστικοί φορείς του νησιού διαμαρτυρόμενοι για σειρά ζητημάτων, μεταξύ αυτών και για «την προχειρότητα με την οποία η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει το μεταναστευτικό και προσφυγικό ζήτημα». 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ