2.2.2016 21:46

Λουκέτο σε όλο τον ιδιωτικό τομέα

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΟΥΝΑΚΙΟΥ

Πόλη φάντασμα θα θυμίζει την Πέμπτη η Χίος με το σύνολο  των ιδιωτικών επιχειρήσεων να βάζει λουκέτο και να συμμετέχει μαζικά στην απεργία της 4ης Φεβρουαρίου.

Στην κοινή συνέντευξη τύπου που πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τρίτης οι επιστημονικοί φορείς(ιατροί, Μηχανικοί, Δικηγόροι, Φαρμακοποιοί, Οδοντίατροι), Ελεύθεροι Επαγγελματίες, ο Εμπορικός Σύλλογος, το Επιμελητήριο και το Σωματείο Κτηνοτρόφων και Αγροτών, επισημάνθηκε η ανάγκη συμμετοχής όλων των πολιτών στην συγκέντρωση της πλατείας Βουνακίου.

Β. Παππάς «Λουκέτο σε όλες τις επιχειρήσεις»

«Δεν θα λειτουργήσει τίποτα. Καφετέριες, μαγαζιά εστίασης, λιανικού εμπορίου, ελεύθεροι επαγγελματίες, όλοι θα απέχουν από τις εργασίες τους στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση ότι τα μέτρα δεν θα περάσουν»,είπε ο Πρόεδρος του ΟΕΕΒΕ Β. Παππάς προσθέτοντας ότι πρόκειται για ένα βαθιά αντιλαϊκό νομοσχέδιο που θα αυξήσει ακόμη περισσότερο την αδήλωτη εργασία και την φοροδιαφυγή.

Κ. Λίνας «Κοινό μέτωπο αντίστασης»

Πρόσκληση σε όλα τα σωματεία να μετέχουν μαζικά στην απεργία της Πέμπτης απηύθυνε ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Λίνας υπογραμμίζοντας ότι ο αγώνας για το ασφαλιστικό όλων των εργαζομένων είναι κοινός.

Γ. Γεωργούλης: «Ενωμένοι θα κερδίσουμε τον αγώνα»

Με την διαπίστωση ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ο Πρόεδρος των Κτηνοτρόφων Γιάννης  Γεωργούλης κάλεσε τους συναδέρφους του να δώσουν δυναμικό  παρόν στις κινητοποιήσεις της Πέμπτης. «Όλοι μαζί  ενωμένοι θα πετύχουμε πολλά περισσότερα, κατέληξε.

Μ. Κριμιζής «Από το κακό στο χειρότερο»

Βολές κατά του Κυβερνητικού Βουλευτή Ανδρέα Μιχαηλίδη εξαπέλυσε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χίου Μ. Κριμιζης με αφορμή ραδιοφωνική δήλωση του Βουλευτή στην οποία υποστήριζε ότι ο λαός γνώριζε στις εκλογές του Σεπτεμβρίου τα σκληρά μέτρα που ήταν αναγκασμένη να λάβει η Κυβέρνηση. «Κανείς δεν ήξερε τι θα ακολουθήσει. Είναι ψέμα και πρέπει επιτέλους να σταματήσει να το χρησιμοποιεί».

Θ. Καρτάλης «Αποχή από την ηλεκτρονική συνταγογράφηση»

Τέλος ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θ. Καρτάλης ανέφερε ότι την Τετάρτη κανένας γιατρός δεν θα συνταγογραφεί ηλεκτρονικά με εξαίρεση φάρμακα σε ΑΜΕΑ και αν παραστεί ανάγκη θα δίδεται συνταγή σε λευκό χαρτί.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ