19.8.2015 16:26

Λουκέτο σε ΕΛΤΑ και ΑΤΜ στη Βολισσό λίγο πριν την έναρξη της Regatta [ΒΙΝΤΕΟ]

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΑΞΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ

Μέχρι την πόλη είναι υποχρεωμένοι να κατεβαίνουν οι κάτοικοι των χωριών της Αμανής αφού εδώ και 4 ημέρες το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στη Βολισσό παραμένει κλειστό εξαιτίας της πρόωρης συνταξιοδότησης της μίας και μοναδικής υπαλλήλου.

Προσωρινή λύση αναλγησία του κράτους έδωσαν οι ίδιοι οι κάτοικοι της Βολισσού που μη έχοντας προς το παρόν άλλη λύση μετέτρεψαν το έναν και μοναδικό οδηγό ταξί που βρίσκεται στην περιοχή σε ταχυδρόμο.

Όπως εξήγησε ο πάρεδρος της Βολισσού Γ. Μαδιανός ο οδηγός του ταξί κάθε ημέρα παίρνει τα γράμματα ή τα δέματα που προορίζονται για τα χωριά της βόρειας Χίου και τα διανέμει θέλοντας να διευκολύνει τους συγχωριανούς του.

Η κατάσταση όμως είναι πολύ πιο σοβαρή από ότι φαντάζει αφού εξαιτίας του «λουκέτου» του υποκαταστήματος σύντομα θα ξεμείνει από ρευστό και το μοναδικό ΑΤΜ που βρίσκεται στην περιοχή.

Όλα αυτά λίγα μόλις 24ωρα πριν την έναρξη της Aegean Regatta που φέτος θα φιλοξενήσει 700 περίπου ιστιοπλόους. Έτσι αν κάποιος από τους συμμετέχοντες της πολυδιαφημιζόμενης διοργάνωσης θελήσει να κάνει ανάληψη χρημάτων από ATM τότε θα πρέπει να διανύσει 35 χιλιόμετρα ώστε να μεταβεί είτε στην πόλη, είτε στον Βροντάδο όπου είναι και το πλησιέστερο μηχάνημα ανάληψης μετρητών. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ