12.12.2012 18:47

Λήμνος όπως Χίος

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΗΜΝΟΥ ΑΝΤ. ΧΑΤΖΗΔΙΑΜΑΝΤΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ OLYMPIC AIR

Σε ανάλογη κατάσταση με αυτή που αντιμετωπίζει η Χίος σε ότι αφορά την αεροπορική της σύνδεση με την Αθήνα βρίσκεται η Λήμνος, αφού ο νέος σχεδιασμός της Ολυμπιακής  μειώνει δρομολόγια, αυξάνει τιμές και μετατοπίζει τις ώρες.
 
«Μιλάμε για ένα νέο αποκλεισμό της Λήμνου που συστηματικά προωθεί το κράτος μη ασκώντας έλεγχο μέσα από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας. Είναι απαράδεκτο να κοστίζει μία μετάβαση από Λήμνο προς Αθήνα και αντίστροφα στα 320 ευρώ την ίδια στιγμή που άλλα νησιά όπως η Νάξος έχουν επιδοτούμενες γραμμές για δύο πλοία και άλλες δύο με αεροσκάφη τύπου Airbus», ανέφερε μιλώντας στον «π» ο δήμαρχος Λήμνου Α. Χατζηδιαμαντής.
 
Παράλληλα ο ίδιος προέτρεψε τους δημάρχους όλων των νησιών να δράσουν κατά τα πρότυπα της Χίου, προσφεύγοντας στην Επιτροπή Ανταγωνισμού προκειμένου να σταματήσουν οι μονοπωλειακές καταστάσεις που οδηγούν τα νησιά στην απομόνωση. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ