18.10.2012 14:01

Λιγότεροι αλλά με παλμό (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

• “ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ”

 

Μειωμένη σε συμμετοχή αλλά με τον ίδιο αγωνιστικό παλμό ήταν η σημερινή κινητοποίηση του κόσμου που συμμετείχε μαζικά στην 24ωρη απεργία που κήρυξε σε πανελλαδικό επίπεδο η ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ, ενάντια στα νέα μέτρα λιτότητας που ετοιμάζει η κυβέρνηση.

 

Το συγκεντρωμένο πλήθος, που αρχικά είχε δώσει αγωνιστικό ραντεβού στην πλατεία Βουνακίου, στη συνέχεια και μετά την ανάγνωση των ψηφισμάτων κατευθύνθηκε μέσω των οδών Βενιζέλου και Λεωφόρου Αιγαίου στα γραφεία των δύο κυβερνητικών βουλευτών Κ. Μουσουρούλη και Κ. Τριαντάφυλλου, φωνάζοντας συνθήματα κατά των μέτρων.

 

Μάλιστα οι διαδηλωτές ανέβηκαν στο μπαλκόνι του γραφείου του Υπουργού Αιγαίου και από εκεί κάλεσαν τον κόσμο να σταθεί εμπόδιο στα σχεδιαζόμενα μέτρα.

 

Την ίδια ώρα πάντως δεν ήταν λίγοι αυτοί που με ευκαιρία την 24ωρη απεργία, θέλησαν να κάνουν μία βόλτα στα καταστήματα της Απλωταριάς, ξεσηκώνοντας αντιδράσεις από την πλευρά των διαδηλωτών, οι οποίοι έκαναν λόγω για απαράδεκτη στάση εκ μέρους του εμπορικού κόσμου.

 

Watch live streaming video from politischios at livestream.com

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ