21.9.2015 16:00

«Λίγες νότες για το δρόμο»

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ

Τιμή στα θύματα της ασφάλτου, αποδίδουν οι φορείς του νησιού με την παράλληλη υποστήριξη δεκάδων επαγγελματιών της Χίου, μέσα από μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο «Λίγες νότες για το δρόμο».

«Η διοργάνωση της εκδήλωσης είναι μια εθελοντική και καθολική τοπική προσπάθεια των υποστηρικτών της, επιχειρηματιών, δημόσιων και δημοτικών φορέων, συλλόγων, μέσων μαζικής ενημέρωσης από όλους τους κλάδους και φυσικά δεκάδων απλών ανθρώπων με την ελπίδα και την ευχή να μην χάσουμε άλλους συνανθρώπους μας στην άσφαλτο», αναφέρουν στο κοινό τους μήνυμα η Τροχαία, η Μητρόπολη Χίου, ο τομέας Χίου του ΕΚΑΒ, η «Κιβωτός του κόσμου» και ο σύλλογος «Φλόγα».


Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο νότιο λιμενοβραχίονα στις 18:00 της ερχόμενης Παρασκευής, θα προβληθεί ενημερωτικό βίντεο από την τροχαία Χίου ενώ θα ακολουθήσει μουσικοχορευτικό πρόγραμμα και κληρώσεις δώρων από τους υποστηρικτές.

Η τιμή εισόδου είναι 3 ευρώ, ενώ το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί στην «Κιβωτό του κόσμου», στα συσσίτια της Μητρόπολης και στον Σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα». 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ