18.6.2014 9:45

«Λευκές νύχτες» διοργανώνονται σε Μαρούσι και Ίλιον

Το ερχόμενο Σάββατο 21 Ιουνίου οι «λευκές νύχτες» θα απλωθούν στο Μαρούσι, όπου ο Δήμος σε συνεργασία με τον εμπορικό σύλλογο διοργανώνει από τις 7 το απόγευμα γιορτή στους πεζόδρομους της πόλης. Παράλληλα, τα εμπορικά καταστήματα θα έχουν ανταγωνιστικές τιμές και δελεαστικές εκπτώσεις.

«Ευελπιστούμε να αναπτερώσουμε το ηθικό των εμπόρων, αλλά και των καταναλωτών και να ξαναγοίνει το εμπορικό κέντρο Αμαρουσίου η 'καρδιά' της αγοράς των βορείων προαστείων» δήλωσε στο Έθνος της Τετάρτης ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης.

Το τελευταίο Σάββατο του Ιουνίου οι «λευκές νύχτες» θα σκεπάσουν το Ίλιον, όπου ο Δήμος σε συνεργασία με τον εμπορικό σύλλογο διοργανώνει μια μεγάλη γιορτή από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 3 τα ξημερώματα: εκδηλώσεις, συναυλίες, εκθέσεις με ανοικτά τα καταστήματα.

Όπως υπενθυμίζει η εφημερίδα, οι «λευκές νύχτες» πρωτοεμφανίστηκαν στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2013 με πρωτοβουλία του δήμου Ιλίου. Το πείραμα δοκιμάστηκε στην Καλαμάτα και τα Χριστούγεννα υλοποιήθηκε στον Δήμο Αθηναίων.

Newsroom ΔΟΛ

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ