22.5.2014 14:48

ΛΕΣΒΟΣ: Απειλούσε να αυτοκτονήσει

Περίπου 20 λεπτά της ώρας διήρκεσε η περιπέτεια που, ευτυχώς, είχε αίσιος τέλος για έναν νεαρό, που βγήκε στο εξωτερικό περβάζι των παραθύρων του κτιρίου της εφορίας Μυτιλήνης, απειλώντας να πέσει στο κενό για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο νεαρός άνδρας, περίπου στις 10:15 σήμερα το πρωί ανέβηκε στον 4ο όροφο του κτιρίου όπου στεγάζεται η εφορία Μυτιλήνης και απειλούσε να πέσει για να θέσει τέρμα στη ζωή του έχοντας βγει στο εξωτερικό «μικρό» διάζωμα που υπάρχει κάτω από τα παράθυρα της ΔΟΥ.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν ΕΚΑΒ, πυροσβεστική και αστυνομία, λιμενικό που πήγαν επί τόπου για να τον πείσουν να μην αποβεί στο μοιραίο διάβημα. Τελικά, ο νεαρός, φαίνεται ότι άλλαξε γνώμη και πείστηκε να ξαναμπεί στο κτίριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που δεν είναι διασταυρωμένες, ο νεαρός πήγε το πρωί να κάνει ανάληψη από την τράπεζα και είδε πως ο λογαριασμός του είναι άδειος. Όπως τον ενημέρωσαν οι υπάλληλοι της τράπεζας, χρωστούσε στην εφορία και έτσι έγινε αυτόματη αποπληρωμή των χρεών.

Αμέσως ο νεαρός μετέβη στη ΔΟΥ και μετά από πολλές συζητήσεις με υπαλλήλους κατέληξε στο γραφείο του διευθυντή. Πριν καν μιλήσει μαζί του, έτρεξε στο μπαλκόνι! Ήταν σε απόγνωση. Φαινόταν πως δεν έπαιζε "θέατρο", είπαν αυτόπτες μάρτυρες.

Πηγή: lesvospost.gr

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ