17.8.2016 12:28

ΛΑ.Σ: "Άθλια η κατάσταση στην περιοχή του Παντουκειούς"

Την ταλαιπωρία που υφίστανται καθημερινά οι διερχόμενοι οδηγοί από το νέο γεφύρι του Παντουκειούς, επαναφέρει η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Χίου μέσω τον Μ. Σκούφαλου, Ρ. Μαυρέλου και Κώστα Μαυρέλου.

Με αίτημά τους προς τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Συκιάδας, τον αντιπεριφερειάρχη Χίου και το δήμαρχο Χίου σημειώνουν τα εξής:

«Με δεδομένη την άθλια κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο της περιοχής μας με το γνωστό έργο της Περιφερειακής διοίκησης, που έχει καταντήσει της « Άρτας το γεφύρι», ταλαιπωρώντας του ντόπιους κατοίκους των χωριών μας και της ευρύτερης περιοχής, που οι λάκκοι και οι τόνοι της σκόνης λειτουργούν αποτρεπτικά στην επισκεψιμότητά τους, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τις ενέργειές σας στην κατεύθυνση άμεσης επίλυσης του εν λόγω προβλήματος, που μας έχει αγανακτήσει, αλλά φαίνεται να μην έχει αγανακτήσει εσάς και κυρίως την εποπτεύουσα Αρχή!»

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ