23.2.2022 9:17

Λάρισα: Φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν σήμερα τον 22χρονο φοιτητή

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα οι συγγενείς και οι φίλοι του αδικοχαμένου φοιτητή, όπου σκοτώθηκε το πρωί της Κυριακής στη Λάρισα  όταν ένα τοιχίο από ερειπωμένη οικία στο κέντρο της πόλης τον καταπλάκωσε. 

Η κηδεία του 22χρονου θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι στα Χανιά και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Κατσιφαριανά, από όπου και καταγοταν.

Την Τρίτη ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση η οποία έδειξε ότι ο θάνατος του προήλθε από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κάκωσεις από δομικό υλικό, σύμφωνα με την ιατροδικαστή.

Το χρονικό

Το πρωί της Κυριακής 20 Φεβρουαρίου γύρω στις 7:30, ο 22χρονος, επιστρέφοντας από διασκέδαση με δύο ακόμα φίλους του, βρέθηκε έξω από εγκαταλελειμμένο κτήριο. Για άγνωστο λόγο ο 22χρονος κλώτσησε την μεταλλική πόρτα του σπιτιού. Το τοιχίο που στήριζε την πόρτα, κατέρρευσε και τον χτύπησε στο κεφάλι.

Ένας νεαρός που άκουσε τις κραυγές των φίλων του φοιτητή, έσπευσε για βοήθεια, ήταν όμως αργά.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ