9.5.2014 10:22

Λαίλαπας- Karsiyaka: Αναμέτρηση με την ιστορία

1.000 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ KARSIYAKA

Με αρώματα και μνήμες μίας άλλης εποχής θα πλημμυρίσει το απόγευμα του Σαββάτου το Φαφάλειο Στάδιο, εκεί όπου θα κριθεί η συνέχεια των 87 λεπτών του ιστορικού αγώνα μεταξύ του Λαίλαπα και της τουρκικής Karsiyaka που είχε διακοπεί το 1930 μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης.

Σε ετοιμότητα

Για τον ιστορικό αγώνα, που θα καλυφθεί τηλεοπτικά από διεθνή ΜΜΕ, όπως το BBC και το CNN Turk, έχει υπάρξει ήδη μεγάλη προετοιμασία, εν αναμονή της άφιξης  1.000 επισκεπτών από Κορδελιό, Σμύρνη και Τσεσμέ που έχουν αρχίσει ήδη από σήμερα να καταφθάνουν στη Χίο.

Γι΄ αυτό το λόγο από τις αρχές γίνεται έκκληση να χρησιμοποιηθούν για τη μετάβαση στον ΦΟΒ τα λεωφορεία που θα ξεκινούν ανά 5 λεπτά μπροστά από το Δημαρχείο Χίου και αντίστοιχα θα μεταφέρουν τους φιλάθλους  στο κέντρο της πόλης μετά τη λήξη του αγώνα.

Το παιχνίδι θα παρακολουθήσουν τόσο ο Τούρκος Πρέσβης στην Αθήνα Κερίμ Ουράς όσο και ο Έλληνας Πρόξενος στη Σμύρνη Θ. Τσακίρης.

Οι καλές σχέσεις γειτνίασης μεταξύ των δύο χωρών θα επισφραγιστούν το βράδυ του Σαββάτου με την ελληνοτουρκική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Χίου με τη συμμετοχή του Γερ. Ανδρεάτου και της Ντιλέκ Κοτς.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ