16.7.2015 14:12

Κυριακή και... ότι θέλει ο καθείς

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΟ ΠΡΑΞΕΤΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Στη βούληση του κάθε επιχειρηματία είναι να ανοίξει ή όχι το κατάστημα του, αυτή την Κυριακή .Με ανακοίνωση του, ο εμπορικός Σύλλογος Χίου, ενημερώνει ότι  ο νόμος επιτρέπει το άνοιγμα των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων αλλά ο Σύλλογος προτείνει να παραμείνουν κλειστά «Υπάρχει η δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να λειτουργήσει το κατάστημά του την προσεχή Κυριακή 19 Ιουλίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ωστόσο, αφουγκραζόμενο την επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας των συναδέλφων μας  (οι οποίοι δεν προτίθενται να ανοίξουν τα καταστήματά τους), προτείνει στα μέλη του να κρατήσουν «κλειστές» τις επιχειρήσεις τους κατά την συγκεκριμένη ημερομηνία.», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Λαμβάνοντας υπόψιν το πρόσφατο παρελθόν αναφορικά με την Κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων προφανώς τα ανοικτά καταστήματα θα είναι λίγα και... δαχτυλοδιχτούμενα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ