17.6.2016 15:04

Κυκλοφόρησε ο 7ος τουριστικός οδηγός στα τουρκικά των εκδόσεων «Άλφα Πι»

Η εισροή xιλιάδων επισκεπτών από τη γειτονική Τουρκία στάθηκε η αφορμή για τις εκδόσεις «Άλφα Πι» να δημιουργήσουν έναν εύχρηστο τουριστικό οδηγό γραμμένο στην τουρκική γλώσσα που εκτυπώνεται σε 30.000 αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν σε ειδικό stand στον χώρο αφίξεων-Αναχωρήσεων του Τελωνείου.

Είναι η 7η κατά σειρά έκδοση που κυκλοφορεί και θα διανεμηθεί και στην μεγάλη έκθεση τουρισμού TRAVEL TURKEY ISMIR 2016  που θα πραγματοποιηθεί στη Σμύρνη.

 Η φιλοσοφία του τουριστικού οδηγού του «άλφα πι» τον κάνει περισσότερο εύχρηστο, καθώς βασίζεται στην ανάγκη που έχουμε στις διακοπές για ξεκούραση, ψυχαγωγία, διασκέδαση, αλλά και γνώση του τόπου που επισκεπτόμαστε. Συνδυάζει προτάσεις για περιηγήσεις στο νησί μας, μέχρι επί μέρους πληροφορίες, γενικού ή ειδικού (εναλλακτικού) ενδιαφέροντος (χάρτη, παραλίες και χωριά της Χίου, πληροφορίες ιστορικού και θρησκευτικού περιεχομένου, γνωριμία με τα αρχαιολογικά, βυζαντινά, μεσαιωνικά μνημεία, τα κάστρα και τα μουσεία, τη βιβλιοθήκη «Κοραής», το μοναδικό μας προϊόν τη μαστίχα, τα τοπικά προϊόντα, προτάσεις για πεζοπορικές διαδρομές και φυσικά τη ζωή στη σημερινή Χίο). Στο τέλος του οδηγού καταχωρούνται επιλεγμένες διαφημίσεις, ταξινομημένες ανά κατηγορία, που λειτουργούν ως σημείο αναφοράς στις αναζητήσεις και στις ανάγκες των τουριστών. Οι επισκέπτες της Χίου τον κρατούν σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στη Χίο και επιστρέφοντας παίρνουν κι άλλους από τη βιβλιοθήκη του Τελωνείου για τους φίλους τους στην Τουρκία.  Έτσι, πολλαπλασιάζεται η απόδοσή του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ