28.11.2019 11:15

Κυριακάτικη απόδραση στα Χάλανδρα από τους Φίλους των Μονοπατιών Χίου

Σε μία απολαυστική πεζοπορία φροντίδας του μονοπατιού από τα Χάλανδρα προς το Καμίνι και τον Κέραμο, προκειμένου να συντηρηθούν οι στράτες των Μεταλλωρύχων που αποτελούν μέρος του Δικτύου Μονοπατιών της Αμανής, καλεί την Κυριακή ο Σύλλογος «Φίλοι Μονοπατιών Χίου».

Σημείο συνάντησης: Χάλανδρα
Ημερομηνία: Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019
Ώρα συνάντησης: 10:00 π.μ.    

Μήκος διαδρομής: περίπου 5 χλμ.
Βαθμός δυσκολίας: μέτρια

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέχρι Σάββατο μεσημέρι στο τηλ. 693 8605179 (Χαλάτσης Γιώργος) ώστε να δοθούν διευκρινήσεις και οδηγίες αλλά και να δούμε την δυνατότητα ομαδικής μετακίνησης. 

«Στο διάβα μας κλαδεύουμε τυχόν αυξημένη βλάστηση, μαζεύουμε σκουπίδια και που και που μαζεύουμε κανένα πετραδάκι… με τα πατήματα μας βοηθάμε να μείνει η στράτα ανοιχτή!
Μετά την βόλτα έχουμε τη δυνατότητα να κολατσίσουμε ή να γευματίσουμε παρέα.

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι, να μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία συντήρησης των παλιών μονοπατιών!
Η συμμετοχή σας σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων & προϋποθέσεων των δράσεων του συλλόγου « Φίλοι Μονοπατιών Χίου » δηλ. ότι ο καθένας από μας φέρει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για τυχόν απώλειες αντικειμένων και τυχόν ατυχήματα»
, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ