11.1.2020 8:27

Ξεκάθαρη θέση κατά του ΠΡΟΚΕΚΑ στο Αίπος πήραν οι Βρονταδούσοι της Αττικής

Τα άμεσα αντακλαστικά της Ένωσης Βρονταδουσίων Αττικής, προκάλεσε η ανακοίνωση από την Κυβέρνηση της δημιουργίας ΠΡΟΚΕΚΑ στο 15ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Χίου- Βολισσού, που συγκάλεσε έκτακτη συνέλευση των μελών της.

Μετά την εισήγηση του Αντιπροέδρου της Ε.Β.ΑΤ., τις τοποθετήσεις των παρευρισκομένων μελών και την τοποθέτηση του κ. Κώστα Κωστάκου, εκπροσώπου του Υπουργού της Κυβέρνησης Νότη Μηταράκη η Έκτακτη Συνάντηση αποφάσισε ομόφωνα:

1)      Εκφράζει την ανησυχία, τον προβληματισμό, τη λύπη και την αντίθεσή της στην σημερινή απόφαση της Κυβέρνησης

2)      Λαμβάνοντας υπόψη το ψήφισμα-απόφαση της Έκτακτης Λαϊκής Συνέλευσης του Βροντάδου που πραγματοποιήθηκε την 21/12/2019, δηλώνει την συμπαράστασή της στις ενέργειες του Τοπικού Συμβουλίου Βροντάδου, στο αγώνα που δίνει για τον τόπο μας και τον οποίο θα στηρίξουμε με οποιαδήποτε ενέργεια απαιτηθεί.

3)      Λόγω του εκτάκτου της συνάντησης και της αδυναμίας να παρευρεθούν πολλά μέλη και φίλοι της Ε.Β.ΑΤ., το ψήφισμα με επισυναπτόμενη λίστα θα βρίσκεται την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, κατά την κοπή της Αγιοβασιλόπιτας του Συλλόγου (ώρα 12:00, ξενοδοχείο OASIS, Λεωφ. Ποσειδώνος 27, Γλυφάδα) και οι συμφωνούντες με αυτό, θα προσυπογράφουν.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ