24.6.2014 10:29

Κρίνεται το μέλλον του;

ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΧΙΟΥ Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ

Σήμερα κρίνεται σε σημαντικό βαθμό το έργο της κατασκευής των πεζοδρομίων στην οδό Κωνσταντίνου Μονομάχου. Στο Ειρηνοδικείο Χίου εκδικάζεται η αίτηση κατάθεσης ασφαλιστικών μέτρων των περιοίκων  Σταύρου Μεννή και Γιάννη Μαχαιριά, οι οποίοι ζητούν την προσωρινή διακοπή των εργασιών, μέχρι την εκδίκαση και έκδοση οριστικής απόφασης απο την τακτική δικαιοσύνη, στην οποία έχουν προσφύγει.
Δεδικασμένο
Είναι πολύ πιθανό η όποια απόφαση να επηρεάσει σημαντικά την εξέλιξη του, αφού μπορεί να θεωρηθεί ότι θα δημιουργηθεί δεδικασμένο, το οποίο είναι δυνατόν να συνυπολογιστεί και να διαμορφώσει έως ένα σημαντικό βαθμό της ετυμηγορία των δικαστών που θα κληθούν να αποφασίσουν αν στοιχειοθετούνται οι αιτιάσεις για τις οποίες έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη οι επισπεύδοντες.
Το δήμο Χίου θα εκπροσωπήσουν η νομική του σύμβουλος Κική Αλοίμονου και ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας Λάκης Τσακός.
Το πιστεύει
Ο δήμαρχος Πολύδωρος Λαμπρινούδης στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής έδειξε αρκετά αισιόδοξος για την εξέλιξη της υπόθεσης δημοσιοποιώντας την εκτίμηση του ότι η προσφυγή θα απορριφθεί και θα ανοίξει ο δρόμος για τη συνέχιση και ολοκλήρωση των εργασιών που έχουν διακοπεί προσωρινά.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ