21.4.2015 12:44

Κρας τεστ για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου

Οι μαθητές της Γ΄Λυκείου, δίνουν μια την πρώτη ίσως από τις σημαντικότερες δοκιμασίες στη ζωή τους με τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Προκειμένου να είναι έτοιμοι και να πετύχουν όσο τον δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα η Διεύθυνση Περιφερειακής ανάπτυξης έχει προγραμματίσει και φέτος τη διεξαγωγή

για 6η συνεχή χρονιά ανακεφαλαιωτικού διαγωνίσματος, κατά το πρότυπο των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Στην εξέταση αυτή θα λάβουν μέρος οι μαθητές της Γ΄ Τάξης των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (Β’  ΟΜΑΔΑ) των Νομών Λέσβου, Σάμου και Χίου στα Μαθηματικά Θετικής-Τεχνολογικής Κατεύθυνσης.

Ο στόχος είναι ο εγκλιματισμός των μαθητών στις συνθήκες των πραγματικών εξετάσεων, Το φετινό διαγώνισμα θα διεξαχθεί, όπως πάντα, κατά το πρότυπο των Πανελλαδικών Εξετάσεων, στο χώρο του σχολείου φοίτησης του κάθε μαθητή, θα είναι τρίωρης διάρκειας με ώρα έναρξης την 09:00 και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή  24 Απριλίου με εξεταστέα ύλη το σύνολο της εξεταστέας ύλης του μαθήματος αυτού για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

 Είναι αξιοσημείωτο ότι, ενώ η συμμετοχή όλων όσων εμπλέκονται στις εξετάσεις (Διευθυντών Λυκείων, εκπαιδευτικών και μαθητών) είναι προαιρετική, εν τούτοις το ποσοστό εκείνων που εκδηλώνουν κάθε χρόνο ενδιαφέρον και συμμετέχουν στη διεξαγωγή αυτών είναι εξαιρετικά υψηλό,   ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ