20.3.2014 13:02

Κοσμοσυρροή

ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

112.000 πολίτες εξυπηρετήθηκαν από τα 8 ΚΕΠ του δήμου Χίου το 2013, αριθμός που επιβεβαιώνει την αποδοτικότητα  και την καθιέρωση τους στη συνείδηση του κοινού. Προβλήματα και κάποια παράπονα εκφράζονται πάντα, όπως  σε όλες τις υπηρεσίες, αλλά είναι αμελητέα και εύκολα αντιμετωπίσιμα, σύμφωνα με την  προϊστάμενη του κεντρικού δημοτικού  Κ.Ε.Π Κλαίρη Τσαυλοπούλου.

Τη μερίδα του λέοντος  με επισκεψιμότητα 78.800 εξυπηρετούμενων απορρόφησε ο τομέας των Ενεργειών, που περιλαμβάνει τα αντικείμενα του γνησίου των υπογραφών, των ακριβών αντιγράφων, των συντάξεων, του ΑΜΚΑ και των θεμάτων  τουρισμού. Από τα γκισέ του τομέα Διαδικασιών και Υποθέσεων, που ασχολείται με τα θέματα της έκδοσης πιστοποιητικών και ληξιαρχικών πράξεων εξυπηρετήθηκαν 33.200 επισκέπτες.

Περιμένουν

Παρά το φόρτο εργασίας που έχουν και την  έλλειψη προσωπικού, το υπουργείο Εσωτερικών πρόσθεσε στην αρμοδιότητα των Κέντρων και τους τομείς της Ασφαλιστικής και της Φορολογικής Ενημερότητας οι οποίοι όμως  θα ενεργοποιηθούν όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση των απαιτούμενων συστημάτων.

Ωράρια

Τα Κέντρα των δημοτικών ενοτήτων Χίου, Ομηρούπολης και Ιωνίας λειτουργούν καθημερινά από τις 08:00 έως και τις 20:00 και το Σαββάτο από τις 08:00 έως και τις 14:00. Τα Κ.Ε.Π Καρδαμύλων, Αγ. Μηνά, Καμποχώρων, Αμανής και Μαστιχοχωρίων εξυπηρετούν τον κόσμο τις ίδιες μέρες από τις 08:00 έως και τις 15:30.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ