14.12.2016 11:53

Κόσμημα προσφοράς στον «ΕλπιΖΩ»

Η Μ. ΖΕΡΒΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΜΕ BAZAAR ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ

Οι μέρες το απαιτούν αλλά ο κόσμος έχει αποδείξει διαχρονικά την ευαισθησία του. Το bazaar που διοργάνωσε το ΑΡΤΙΟΝ  για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Χίου ΕλπίΖΩ πήγε πολύ καλά. Ο κόσμος στήριξε την προσπάθεια και τα σημαντικά έσοδα θα δώσουν πολλές ανάσες στα μέλη του δραστήριου συλλόγου.

Τη σκυτάλη παίρνει τώρα η Μαίρη Ζέρβα, σύζυγος του δημοτικού συμβούλου Σωκράτη Συριώδη, η οποία διοργανώνει το επόμενο bazaar οικονομικής ενίσχυσης του Συλλόγου.

Ως κατασκευάστρια χειροποίητων κοσμημάτων έχει ορίσει προτεραιότητα ζωής να προσφέρει το καλύτερο που μπορεί για την ενίσχυση φορέων που εκπροσωπούν ευπαθείς ομάδες. Πέρσι, με την ίδια δράση, ενίσχυσε σημαντικά το έργο της Κιβωτού του Κόσμου.

Στις 18 Δεκεμβρίου 2016 διοργανώνει  bazaar  ενίσχυσης των μελών του Συλλόγου Καρκινοπαθών με την πώληση χειροποίητων κοσμημάτων.

«Θέλω να προσφέρω  το καλύτερο που μπορώ σε συλλόγους με κοινωνική δράση. Παρακολουθώ τον δραστήριο Σύλλογο  και είμαι ευτυχής που δέχθηκαν την πρόταση μου. Τα έσοδα του bazaar θα χορηγηθούν σαν επιβράβευση  για το έργο το οποίο παράγει», τονίζει και καλεί τον κόσμο να ενισχύσει την προσπάθεια με τη συμμετοχή του στην εκδήλωση.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ