14.6.2016 17:00

Κοροϊδία…

ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ «ISO» ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙ ΣΙΤΙΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Κενές περιεχομένου αλλά και ουσίας, αποδείχθηκαν οι δεσμεύσεις από το κυβερνητικό στρατόπεδο ότι θα σταματήσει ο αποκλεισμός των τοπικών επιχειρήσεων εστίασης, από τη σίτιση προσφύγων και μεταναστών, ειδικά στη νησιά του βορείου Αιγαίου.

Παρότι στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξε η δέσμευση ότι θα καταργηθούν τα “ISO” που αυτόματα θέτουν εκτός τους τοπικούς επιχειρηματίες, η ανάρτηση του τρίτου κατά σειρά διαγωνισμού για τη σίτιση των μεταναστών που βρίσκονται στο νησί, διέψευσε οποιαδήποτε ελπίδα.

Έτσι οι τοπικές επιχειρήσεις βρίσκονται και πάλι θεατές στο ίδιο έργο αφού με τον τρόπο του το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας διατήρησε τα κριτήρια αποκλεισμού τους.

Σημαντική επισήμανση, ότι κατά την περίοδο αποκλεισμού του νησιού εξαιτίας της απεργίας της ΠΝΟ οι πρόσφυγες σιτίζονταν από τοπικούς εστιάτορες, χωρίς από την πλευρά των πρώτων να υπάρξουν παράπονα για την… απουσία “ISO”. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ