29.1.2015 17:56

Κοπή πίττας και στοχευμένες βραβεύσεις

ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΤΗΝ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» ΚΑΙ ΤΗΝ «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Βετεράνοι συνδικαλιστές του Εργατικού χώρου και τα σύλλογοι κοινωνικής προσφοράς βραβεύτηκαν από το Εργατικό Κέντρο στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας του οργανισμού. Τις δύο πίττες, των φιλοξενούμενων και των μελών του Κέντρου ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χίου και την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του πολύς κοσμός.

Στους σύντομους χαιρετισμούς τους ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κώστας Λίνας ευχήθηκε να αποκατασταθεί η κοινωνική δικαιοσύνη, η οποία έχει καταρρακωθεί τα τελευταία χρόνια και να λυθεί το πρόβλημα της ανεργίας που μαστίζει τον κόσμο και ιδιαίτερα τη νεολαία και ζήτησε αποκατάσταση του αισθήματος της δικαιοσύνης, επικράτηση της ειρήνης και δικαίωμα στην ελπίδα για όλους.

Απονομές

Τα βραβεία απονεμήθηκαν στο Μανώλη Σκριβάνο από το σωματείο των μεταφορέων τρίτροχων αυτοκίνητων οχημάτων, στο Γιάννη Μωράκη από το σωματείο των μουσικών και στους Γιώργο Απέσσο και Δημήτρη Κουμπή, από το σωματείο των οικοδόμων. Στο δεύτερο μέρος τιμήθηκαν για την κοινωνική τους προσφορά οι σύλλογοι «Αλληλεγγύη» και «Κιβωτός του κόσμου».                                                                                      Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με διανομή των πιττών ατομικών αρτοσκευασμάτων και κρύο μπουφέ.                                                           

 

Στις φωτογραφίες του ρεπορτάζ: Ο Δ. Κουμπής παραλαμβάνει το βραβείο του από τον Αντιπεριφερειάρχη Στ. Κάρμαντζη.

                                                    Η Αγγ. Μουρούνα παραλαμβάνει το βραβείο για την «Κιβωτό του κόσμου», από τον Ν. Μαρτάκη

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ