4.11.2014 16:36

Κόντρα πάνω από τις στάχτες

Σε πεδίο μάχης ανάμεσα σε συμπολίτευση και αντιπολίτευση εκτυλίχθηκε στην Οικονομική Επιτροπή ακόμα και το ζήτημα της ψήφισης πίστωσης για τη μεγάλη πυρκαγιά του Μελανειούς.

Οι 8.000 ευρώ που ζητήθηκαν ως πίστωση για τα έξοδα που δαπανήθηκαν σε υδροφόρες και καύσιμα προσέκρουσαν στα δύο από τρία παρόντα μέλη του συνδυασμού Λαμπρινούδη με τον πρώην Δήμαρχο να εντοπίζει ειδική σχέση ανάμεσα σε ιδιοκτήτη υδροφόρας και στη νυν δημοτική αρχή καθότι όπως εξήγησε αποτελούσε υποψήφιο της «Πρωτοβουλίας».

Προφάσεις θεώρησε τα λεγόμενα του κ. Λαμπρινούδη ο Στρ. Γδύσης λέγοντας ότι στην 3ήμερη μάχη με το πύρινο μέτωπο της Β.Δ. Χίου έλαβαν μέρος σχεδόν όλες οι δημοτικές και ιδιωτικές υδροφόρες.

«Από τα 8.000 ευρώ τα 900 ευρώ ήταν για καύσιμα και τα υπόλοιπα χρήματα πήγαν για δύο ιδιωτικές υδροφόρες τις οποίες κάλεσε ο Γ. Ζώας εκ μέρους της πολιτικής προστασίας του Δήμου Χίου. Τα λεγόμενα του κ. Λαμπρινούδη δεν ισχύουν διότι κλήθηκαν όλοι οι ιδιώτες. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς πήραν μέρος 5 υδροφόρες ιδιωτών οι δύο από τις οποίες κλήθηκαν από τον Δήμο και οι άλλες από την Περιφέρεια. Συνεπώς δεν υπάρχει οτιδήποτε το μεμπτό», εξήγησε ο κ. Γδύσης.

Τη θέση του από τα λεγόμενα Λαμπρινούδη διαχώρισε ο Στ. Καμπούρης ψηφίζοντας τη σχετική πίστωση. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ