4.3.2016 10:02

Κοντά στην Κοινωνική Κουζίνα η Επιτροπή Αλληλεγγύης

Τη στήριξη της στις κοινωνικές κουζίνες και σε όλες τις αλληλέγγυες δομές που στηρίζουν τους πρόσφυγες συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος, εκφράζει με ανακοίνωση της η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Χίου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Χίου στηρίζει τους Αλληλέγγυους Συμπολίτες μας, τους φορείς και τις συλλογικότητες του νησιού μας που από την αρχή της προσφυγικής κρίσης στάθηκαν με ανθρωπισμό και έμπρακτη αλληλεγγύη δίπλα στους ξεριζωμένους και δοκιμαζόμενους πρόσφυγες και μετανάστες.

Σε συνθήκες όπως αυτή που βιώνει η χώρα μας  εν μέσω οικονομικών προβλημάτων ,με την μία χώρα μετά την άλλη να κλείνουν τα σύνορα  ,η Αλληλεγγύη είναι το όπλο μας για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες.

 Στην σημερινή δύσκολη συγκυρία  βρίσκονται στην Χίο πρόσφυγες και μετανάστες που δεν σιτίζονται ακόμη  από κάποιο δημόσιο φορέα, η προσφορά από τις κοινωνικές κουζίνες είναι πολύτιμη και πρέπει να συνεχίσει να παρέχεται χωρίς αποκλεισμούς . Γιατί η Αλληλεγγύη  δεν είναι Εμπόριο  και δεν ποινικοποιείται"

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ