9.3.2016 10:50

«Κολλημένοι» με τη βλακεία [ΒΙΝΤΕΟ]

Στράφι, εξαιτίας της ηλιθιότητας μερίδας οπαδών, πήγαν οι κόποι των συνεργείων της Υπηρεσίας Καθαριότητας που το προηγούμενο διάστημα επιδόθηκαν σε αγώνα καθαρισμού των πινακίδων του Κ.Ο.Κ. από τα αυτοκόλλητα σήματα των αθλητικών ομάδων.

Μία εβδομάδα μετά, οι ανεγκέφαλοι και παρά τις εκκλήσεις του Δήμου κόλλησαν και πάλι αυτοκόλλητα προκαλώντας το κοινό αίσθημα με την απαράδεκτη συμπεριφορά τους.

Σε μία απέλπιδα προσπάθεια να μπει φρένο, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γ. Μπελέγρης έχει καλέσει ήδη τους οργανωμένους συνδέσμους των ομάδων σε απολογία, ώστε να καταδείξουν τον υπαίτιο της συγκεκριμένης πράξης.

«Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν γίνεται ο Δήμος να σπαταλά δεκάδες εργατοώρες επειδή ορισμένοι δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν αυτά που κατανοεί η τοπική μας κοινωνία. Είναι μία τελευταία προσπάθεια. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε την επιβολή προστίμων που ξεκινούν από τα 100 ευρώ», ανέφερε ο ίδιος.

Μέχρι πάντως Δήμος και Αστυνομία να πράξουν τα επίσης αυτονόητα οι πολιτισμικά «καθυστερημένοι» θα κυκλοφορούν με μερικά αυτοκόλλητα στην τσέπη τους, έτοιμοι να στολίσουν οτιδήποτε βρεθεί μπροστά τους, κατά προτίμηση βέβαια πινακίδα κυκλοφορίας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ