23.6.2015 18:34

Κοινωνικές δράσεις από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών

Το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χίου, ενόψει εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών, έχει προγραμματίσει και υλοποιεί δράσεις κοινωνικού-φιλανθρωπικού χαρακτήρα, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης, προβληματισμού και κινητοποίησης για την αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών και της εξάρτησης, γενικότερα, πάντα με γνώμονα τον σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.  

Στο πλαίσιο των παραπάνω δράσεων, την Παρασκευή (26.06.2015) και ώρα 18:00, διοργανώνεται, από κοινού με την Ποδοσφαιρική Ακαδημία Χίου, στις εγκαταστάσεις της, στην περιοχή της Φάρκαινας στη Χίο, φάσμα ενημερωτικών και αθλητικών εκδηλώσεων, με τη συμμετοχή πολιτιστικών και αθλητικών ομάδων και σωματείων του νησιού.

Πιο συγκεκριμένα, θα λάβουν χώρα ποδοσφαιρικοί αγώνες με συμμετοχή παιδιών ηλικίας έως 7 ετών, μαθήματα ιστιοπλοΐας, χορευτικές παραστάσεις, καθώς και ενημέρωση γονέων και παιδιών αναφορικά με ζητήματα που σχετίζονται με τη χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών.

Για τους παρευρισκόμενους στον χώρο της εκδήλωσης, θα υπάρχει η δυνατότητα εθελοντικής προσφοράς χρημάτων, τα οποία πρόκειται να διατεθούν για την ενίσχυση της δράσης του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου», στη Χίο. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ