4.7.2016 12:03

Κοινό μέτωπο των εργαζομένων της Περιφέρειας Β. Αιγαίου κατά του Π. Κουρουμπλή

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΗ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Κοινή επιστολή προς τον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή απέστειλαν οι τρεις σύλλογοι υπαλλήλων των Περιφερειακών Ενοτήτων Χίου, Σάμου και Λέσβου στην οποία ζητούν την άμεση συγκρότηση λειτουργίας του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Υπαλλήλων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Στην επιστολή τους οι υπάλληλοι σημειώνουν ότι τα υπηρεσιακά συμβούλια αποτελούν θεμελιώδη θεσμό της δημόσιας διοίκηση καθώς λειτουργούν ως κέντρα λήψης αποφάσεων σε σημαντικά θέματα που άπτονται της υπηρεσιακής κατάστασης των υπαλλήλων. Όμως, σύμφωνα με τους ίδιους, το τελευταίο 5μηνο βιώνουν την πλήρη αδρανοποίηση του Υ.Σ. Βορείου Αιγαίου εξαιτίας των πολλαπλών αλλαγών των ισχυουσών διατάξεων και των παλινδρομήσεων του Υπουργείου με έγγραφα και Εγκυκλίους.

Κλείνοντας την επιστολή τους προς τον Π. Κουρουμπλή οι εργαζόμενοι απαιτούν την απρόσκοπτη λειτουργία του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι το τελευταίο διάστημα τα παράπονα των υπαλλήλων συνεχώς πολλαπλασιάζονται. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ