8.3.2013 17:55

Κλοπή αρχείων από λογιστικό γραφείο

Αυξάνονται και πληθύνονται τα κρούσματα διαρρήξεων στην πόλη και στην  ύπαιθρο. Οι ιδιοκτήτες που πέφτουν «θύματα» αυτών των περιπτώσεων δεν αντιμετωπίζουν μόνο το υλικό κόστος της απώλειας αλλά και το συναισθηματικό ή σε κάποιες περιπτώσεις χρηστικό. Μια τέτοια περίπτωση ήταν αυτή του λογιστικού γραφείου Τσακουμής - Κουτσουράκης Ο.Ε..

Ξημερώματα περασμένης Τετάρτης άγνωστος διαρρήκτης εισέβαλε στο εν λόγω λογιστικό γραφείο, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου. Πήρε μαζί του ένα φορητό υπολογιστής, μία μονάδα PC (πύργος) και ένα φορητός σκληρό δίσκο αποθήκευσης αρχείων. Η αξία του εξοπλισμού δεν είναι σημαντική. Ωστόσο τα περιεχόμενα αρχεία (έγγραφα) της μονάδας PC και του φορητού δίσκου είναι πάρα πολύ σημαντικά για τους ιδιοκτήτες.

Για το λόγο αυτό παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι για την τύχη του εξοπλισμού ή οποιασδήποτε μπορεί να γίνει αποδέκτης του να επικοινωνήσει με το λογιστικό γραφείο στα τηλέφωνα 2271023666καθώς και στο mail eurotax@otenet.gr.

Δίδεται αμοιβή!

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ