9.2.2016 11:13

Κλιμακώνεται ο αγώνας

Η ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Οι κινητοποιήσεις δεν σταμάτησαν στις 4 του Φλεβάρη. Απεναντίας η μεγάλη συμμετοχή και η ανταπόκριση των επαγγελματιών, εμπόρων και βιοτεχνών στο κάλεσμα της ΟΕΒΕ Χίου για κλείσιμο των επιχειρήσεων και συμμετοχή στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας την περασμένη Πέμπτη  4 Φλεβάρη, αποτελεί το βήμα για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, επισημαίνει σε ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Χίου.

" Με τη μαζική και μαχητική συμμετοχή μας δώσαμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε κυβέρνηση, Ε.Ε. και δανειστές.Δεν σταματάμε εδώ – Δεν οπισθοχωρούμε Συντονίζουμε την δράση μας και συνεχίζουμε τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες μέχρι την απόσυρση του νομοσχεδίου" αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίωση της ΟΕΒΕ ΧΙΟΥ

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ