5.4.2016 16:43

«Κλειστόν» λόγω επισκεπτηρίου

ΕΛ. ΒΟΥΤΙΕΡΟΥ «ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ»

Οπλισμένοι με υπομονή πρέπει να είναι όσοι επισκέπτονται τα εξωτερικά Παθολογικά  ιατρεία του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου αφού εξαιτίας της συμμετοχής του αρμόδιου ιατρού στο επισκεπτήριο της Παθολογικής Κλινικής, δεν υπάρχει δυνατότητα  συνταγογράφησης ή εξέτασης ασθενών πριν της  11:30 το πρωί. 

« Η πολύωρη αναμονή μας κουράζει με αποτέλεσμα να πηγαίνουμε σε ιδιώτες για να μας γράψουν τα φάρμακα μας και να μας εξετάσουν. Δεν αντέχουμε όμως να πληρώνουμε άλλο. Πόσο δύσκολο είναι να υπάρχει ένας παθολόγος μόνο στα εξωτερικά και οι υπόλοιποι να βρίσκονται στην παθολογική κλινική για τις ανάγκες των νοσηλευόμενων;», αναρωτήθηκαν οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες προσθέτοντας ότι κατά την επίσκεψή τους στο εξωτερικό  παθολογικό ιατρείο αντίκρισαν στην κλειστή πόρτα ένα χαρτάκι που τους ενημέρωνε ότι το ιατρείο διακόπτει την λειτουργία του λόγω συμμετοχής του ιατρού στην επίσκεψη της παθολογικής κλινικής.

Χαμηλούς τόνους για το θέμα που έχει προκύψει στα εξωτερικά παθολογικά ιατρεία διατηρεί   η προσωρινή διοικήτρια του "Σκυλίτσειου" Νοσοκομείου Χίου Ελ. Βουτιέρου, η οποία δήλωσε στον «π»: « Υπάρχουν τέσσερις παθολόγοι οι οποίοι πρέπει να φροντίσουν για τη νοσηλεία των ασθενών της κλινικής. Συμμετέχουν στο καθημερινό επισκεπτήριο και αμέσως μετά ένας από αυτούς κατεβαίνει στα εξωτερικά. Μάλιστα τα ραντεβού κλείνονται μετά τις 11:30 για να μην υπάρχει αναμονή», σημείωσε η Ελ. Βουτιέρου ζητώντας την κατανόηση του κοινού. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ