16.7.2015 14:39

Κλειστή αλλά με ωράριο η προκυμαία [ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΠΟ ΤΙΣ 21:00 ΕΩΣ ΤΙΣ 01:30 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΚΤΟΣ ΤΡΙΤΗΣ

Περιορισμένες σε χρονικό εύρος θα είναι φέτος οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην προκυμαία, με τη σημερινή Λιμενική Επιτροπή να αποφασίζει το καθιερωμένο πλέον κλείσιμο του ενός ρεύματος κυκλοφορίας (από πόλη προς αεροδρόμιο) από την ερχόμενη Δευτέρα.

Σύμφωνα με την εισήγηση του Κεντρικού Λιμενάρχη Γ. Αργυράκη η παραδοσιακή απαγόρευση της κυκλοφορίας των τροχοφόρων οχημάτων θα μπορεί να γίνεται όλες τις ημέρες εκτός από την Τρίτη ενώ φέτος θα πρέπει να περιοριστεί και ο χρόνος απαγόρευσης κυκλοφοράς. Έτσι ενώ όλες τις υπόλοιπες χρονιές η απαγόρευση ίσχυε από τις 19:00 το απόγευμα έως τις πρώτες πρωινές ώρες της επόμενης ημέρας, φέτος θα ισχύει από τις 21:00 κάθε ημέρας μέχρι τη 01:30 της επόμενης.

Το μέτρο όπως ειπώθηκε αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από την ερχόμενη Δευτέρα ενώ υπεύθυνοι φορείς για την εποπτεία του θα είναι τόσο η Τροχαία Χίου στους εσωτερικούς δρόμους, όσο και η Τροχαία του Λιμεναρχείου στην παραλιακή ζώνη. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ