3.8.2023 12:51

Κλειστά τα λογιστικά γραφεία της Χίου 11-20 Αυγούστου

Η Ένωση Φοροτεχνικών Λογιστών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Χίου ενημερώνει τους φορολογούμενους, επαγγελματίες και ιδιώτες, καθώς και τις υπηρεσίες του δημόσιου τομέα με τις οποίες εμπλεκόμαστε, ότι τα λογιστικά γραφεία, μέλη της Ένωσης μας, θα είναι κλειστά από τις 11 μέχρι και τις 20 Αυγούστου 2023.

Η απόφαση λήφθηκε με απόφαση του Δ.Σ., και προβλέπει ανάπαυση τόσο των Λογιστών, όσο και των υπαλλήλων τους κάθε Αύγουστο. Κατά τις ημέρες αυτές δεν θα εκτελείται καμία απολύτως εργασία από τους συναδέλφους, πέραν εξαιρετικών περιπτώσεων (όπως έκτακτη πρόσληψη στο Εργάνη) και μόνο εξ αποστάσεως και αν είναι τεχνικά εφικτό (ύπαρξη wi-fi).

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε τους αγαπητούς μας πελάτες, και για να μην δημιουργηθούν προβλήματα, να προγραμματίσουν έγκαιρα τις υποχρεώσεις τους. Τους ευχαριστούμε για την κατανόησή τους και τους ζητάμε εκ των προτέρων συγγνώμη για όποια πιθανή αναστάτωση δημιουργηθεί.

Επίσης ζητάμε από τις Δημόσιες Υπηρεσίες του νησιού (Δ.Ο.Υ., Ε.Φ.Κ.Α., Σ.Ε.Π.Ε.) την κατανόηση και την υπομονή τους σε περιπτώσεις ελέγχων.

Εκ μέρους όλων των συναδέλφων και των υπαλλήλων τους.

Για το Δ.Σ.

Η πρόεδρος: Άννα Βερνιώτου

Ο αντιπρόεδρος: Γιάννης Τσακουμής

Η γραμματέας: Μαρίνα Τουμάζου

Η ταμίας: Άννα Χρυσούλη

Το μέλος: Παντελής Δημητρακόπουλος 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ