29.8.2012 18:49

Κλείνουν την περιφέρεια με λαγόσκυλα (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 07:00 αύριο το πρωί έξω από την Περιφερειακή Ενότητα Χίου, προγραμματίζουν οι λαγοκυνηγοί του νησιού προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να απαιτήσουν από την πολιτεία να μην περικόψει τις ημέρες εξόδων για το κυνήγι του λαγού, υποστηρίζοντας ότι σε αντίθετη περίπτωση θα πάνε χαμένα τα έξοδα που έχουν κάνει και θα καταστραφούν τα ακριβά σκυλιά τους.                       

Στη συνέχεια θα μεταφερθούν στην οδό Βερίτη και θα αποκλείσουν την Διεύθυνση Δασών, εκφράζοντας τη διαφωνία τους  με την πρόταση περιορισμού που έχει υποβάλλει στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Πρωτεργάτης της κίνησης είναι το μέλος του διοικητικού συμβουλίου και  Υπεύθυνος Βιοτόπων του συλλόγου ο Γ. Ραπίτης, ο οποίος διευκρινίζει ότι «η κινητοποίηση γίνεται με πρωτοβουλία και απόφαση των λαγοκυνηγών, χωρίς καμία ευθύνη και εμπλοκή του Κυνηγητικού Συλλόγου».

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ