4.7.2013 13:58

Κλειδώνει η στέγη ΚΕΘΕΑ στη Λάδης;

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ Π. ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗ ΟΤΙ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΕΓΗΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΛΑΔΗΣ

Τη δημόσια δέσμευση του Δημάρχου ότι προωθείται άμεσα η δημιουργία στέγης ΚΕΘΕΑ στη Χίο, απέσπασε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης ο επικεφαλής της Λ.Α.Σ. Μ. Σκούφαλος που αξιοποιώντας σειρά δημοσιευμάτων του «π» σχετικά με το θέμα ζήτησε να μάθει το σχεδιασμό του Δήμου πάνω στο «φλέγον» όπως το χαρακτήρισε ζήτημα.

Έτσι ο Π. Λαμπρινούδης απαντώντας στην ερώτηση του Μ. Σκούφαλου σημείωσε ότι βρίσκεται σε πλήρη συνεννόηση με τη θεραπευτική κοινότητα του ΚΕΘΕΑ ώστε να αξιοποιηθεί κάποιος από τους χώρους του κτιρίου της οδού Λάδης.

Μάλιστα ανέφερε ότι τις δαπάνες επισκευής και μετατροπής του χώρου προτίθεται να αναλάβει ο ίδιος ο Δήμος αφού πρώτα οριστικοποιηθεί η απόφαση παραχώρησης.

Το ζήτημα πάντως απασχολεί έντονα και τους ίδιους τους γονείς των παιδιών που επωφελούνται από το ΚΕΘΕΑ καθώς αν δεν δημιουργηθεί η στέγη μέχρι τον Σεπτέμβριο οι δύο θεραπευτές που έχουν εγκριθεί για τη Χίο θα διατεθούν σε κέντρα στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ