15.7.2014 17:21

Κλάδεψαν τη συκιά αλλά δεν κουνιέται φύλλο από τις υπηρεσίες

ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΑΠΟ TΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ

Σε ώτα μη ακουόντων προσκρούει εδώ και δέκα ημέρες η διευθύντρια του παιδικού σταθμού της Καλλιμασιάς  η οποία θορυβημένη από την πτώση του κλαδιού του πλάτανου στην πλατεία κι έχοντας μια ανάλογης παλαιότητας συκιά στην αυλή του σχολείου, ζήτησε να κοπούν τα κλαδιά του δέντρου.

Όπως καταγγέλλουν στον «π» οι γονείς, τα κλαδιά κόπηκαν αλλά εδώ και δέκα μέρες παραμένουν στην αυλή του παιδικού σταθμού, αφού η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Χίου παρότι έχει κληθεί επανειλημμένα από τον παιδικό σταθμό δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον για να τα απομακρύνει.

«Είναι καλοκαίρι και τα παιδιά δεν μπορούν να βγουν να παίξουν έξω επειδή η αυλή είναι γεμάτη κλαδιά. Είπαμε να τα διαφυλάξουμε από ενδεχόμενο ατύχημα πτώσης κλαδιών αλλά δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι για τα αυτονόητα, την απομάκρυνση των κλαδιών που κόπηκαν θα έπρεπε να κάνουμε άπειρα τηλέφωνα και να έχουν περάσει δέκα μέρες χωρίς αποτέλεσμα», έλεγαν χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας «Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι οι παιδικοί σταθμοί δεν είναι αποθήκες παιδιών. Για να λειτουργήσουν χρειάζεται ευαισθησία και ενδιαφέρον κάτι που ως φαίνεται το τελευταίο διάστημα είναι υπό έλλειψη».

Οι γονείς πάντως είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν και σε άλλου τύπου εκδήλωση διαμαρτυρίας αν παραμείνουν τα κλαδιά στην αυλή που ας σημειωθεί είναι τόσα πολλά που καταλαμβάνουν την περισσότερη έκταση της.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ