6.11.2013 13:54

Κινητοποιήθηκαν μεταξύ τους (ΦΩΤΟ)

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Στη συμμετοχή του στενού συνδικαλιστικού πυρήνα της Χίου περιορίστηκαν οι απεργιακές κινητοποιήσεις στη Χίο με αφορμή την 24ωρη πανεργατική απεργία που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ενάντια στα μέτρα λιτότητας της Κυβέρνησης.

Λιγότερα από 100 άτομα έδωσαν αρχικά το παρόν στην πλατεία ενώ αργότερα λόγω των καιρικών συνθηκών συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα του Ε.Κ. Χίου όπου ανάγνωσαν ψηφίσματα των Γ.Σ. των πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών σωματείων.

Από την άλλη αψηφώντας τον καιρό οι 50 διαμαρτυρόμενοι του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας σε Βενιζέλου και Απλωταριά.

Χαρακτηριστικό πάντως και της σημερινής κινητοποίησης είναι τα ερωτηματικά γύρω από τη συμμετοχή του κόσμου που ολοένα και απομακρύνεται από τη συνδικαλιστική ηγεσία του νησιού αγνοώντας τις πρωτοβουλίες για κινητοποιήσεις ή άλλες δράσεις.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ