20.7.2016 11:46

Κινητοποιείται η Περιφέρεια μετά το δημοσίευμα του «π»

Την άμεση παρέμβαση του αντιπεριφερειάρχη Επικοινωνιών Κ. Παπαδόπουλου προκάλεσε το δημοσίευμα του «π» για τα προβλήματα λήψης του ψηφιακού σήματος της ΕΡΤ.

Ο αντιπεριφερειάρχης επικοινώνησε άμεσα με τους υπεύθυνους της ΕΡΤ και τους μετέφερε  εκ νέου το πρόβλημα, που από καιρό αντιμετωπίζουν πολλές περιοχές με το ψηφιακό σήμα, κυρίως οι περιοχές εμβέλειας του αναμεταδότη Θολοποταμίου.

Ο υπεύθυνος σήματος  Δημήτριος Γαζιδέλης, υποσχέθηκε ότι άμεσα θα δώσει εντολή στους τεχνικούς, για να αποκαταστήσουν την ομαλή λήψη του ψηφιακού σήματος και αν χρειαστεί να επισκεφτούν το νησί.

«Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι θα συνεχίσουμε τις επαφές με τους τεχνικούς της ΕΡΤ, και  για την εξέλιξη του θέματος θα επανέλθουμε  με νέο Δελτίο τύπου», αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ