7.5.2016 16:14

Κινηματογραφικό συνεργείο της Aegean στη Χίο για γυρίσματα

Στη Χίο με δικό της κινηματογραφικό συνεργείο θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες η Aegean προκειμένου να πραγματοποιήσει γυρίσματα στο νησί με σκοπό το υλικό να περιληφθεί στη διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας.

«Με τις απευθείας πτήσεις τσάρτερ από το εξωτερικό να σημειώνουν πτώση λόγω των γνωστών περιορισμών του αεροδρόμιου της Χίου αλλά και της προσφυγικής κρίσης, η αεροπορική σύνδεση του νησιού μας με το εξωτερικό μέσω της Αθήνας αποτελεί την πιο σημαντική εναλλακτική επιλογή για τους επιβάτες που θέλουν να ταξιδέψουν στη Χίο μέσω της Αθήνας. Το δίκτυο της Aegean στο εξωτερικό περιλαμβάνει πάνω από 100 προορισμούς, άρα θα λειτουργήσει θετικά σε ότι αφορά την τόνωση του τουρισμού μας», ανέφερε στον «π» ο αντιδήμαρχος Δ. Καράλης. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ