Κοινωνία

14/4/14 16:58

τελ. ενημ.: 14/4/14 16:58

Κι εγένετω Αγροδιατροφική σύμπραξη

ΝΕΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΠΡΟΊΟΝΤΩΝ

Η δημιουργία ενός πρότυπου υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, «θωρακίζοντας» και προωθώντας τα αγροδιατροφικά προϊόντα αλλά και αναπτύσσοντας συνέργειες με την εστίαση και τον τουρισμό είναι ο στόχος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης την οποία ξεκινά η Περιφέρεια Β. Αιγαίου.
Η πρώτη συνεδρίαση της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Βορείου Αιγαίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού συμβουλίου στη Μυτιλήνη.
Ο Πρόεδρος της εταιρίας κ. Πατερέλης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μίλησαν για το όλο εγχείρημα που επιχειρείται με την δημιουργία αυτής της σύμπραξης, που φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα εργαλείο ανάπτυξης και υποστήριξης του σημαντικού για τα νησιά μας αγροδιατροφικού τομέα. Από τους Χιώτες Περιφερειακούς Συμβούλους στην Αγροδιατροφική Σύμπραξη συμμετέχει ο Γ. Μερούσης. Ανάμεσα στα θέμα που συζητήθηκαν στην πρώτη συνεδρίαση ήταν η επεξεργασία πρότασης για την υλοποίηση Προγράμματος Προώθησης για τα τυριά, το ελαιόλαδο, το μέλι τη μαστίχα και το κρασί.

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση