29.11.2019 8:00

Χίος: Κατέληξε στο Νοσοκομείο 48χρονος Σύρος πρόσφυγας πατέρας 6 παιδιών

Τέλος δεν έχει το προσφυγικό δράμα... 48χρόνος, κατά άλλους 45χρονος, από τη Συρία, πατέρας έξι παιδιών, άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο της Χίου την Πέμπτη το πρωί, όπου είχε μεταφερθεί το προηγούμενο βράδυ από τη ΒΙΑΛ.

Ο άτυχος άνδρας, το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας, ένιωσε αδιαθεσία και ζήτησε από αστυνομικούς να κληθεί ασθενοφόρο ώστε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη και τελικά κλήθηκε ταξί που τον μετέφερε στα επείγοντα. Όπως, όμως, αποδείχθηκε ήταν πλέον αργά για εκείνον.

Το πρωί της Πέμπτης σε θάλαμο του Νοσοκομείου άφηνε την τελευταία του πνοή και μια σύζυγο μόνη της με έξι ανήλικα παιδιά, να προσπαθούν να επιβιώσουν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο 48χρονος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας λόγω διαβήτη ενώ ήταν και ακρωτηριασμένος στο ένα πόδι και κινείτο με αναπηρικό αμαξίδιο.

Σημειώνεται ότι τόσο η ΒΙΑΛ όσο και η Μόρια έχουν μείνει μόνο με ένα γιατρό μετά τη μη ανανέωση των συμβάσεων του επιστημονικού προσωπικού με το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Πηγή: Γιώργος Παγούδης- "Εφημερίδα των Συντακτών"

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ