23.11.2015 15:38

ΚΕΘΕΑ Χίου: Η κλήση σας προωθείται…

Την αναγκαιότητα έναρξης λειτουργίας συμβουλευτικού σταθμού του ΚΕΘΕΑ στη Χίο επισημαίνει σε επιστολή του προς τον Βουλευτή Χίου Α. Μιχαηλίδη ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας Γ. Παπαδόπουλος.

Όπως επισημαίνει μέσα σε αυτή από τον προηγούμενο Μάιο, έχει σταλεί στον Δ/ντα Σύμβουλο του ΚΕΘΕΑ (κ. Βασ. Γκιτάκο), σχέδιο Προγραμματικής Σύμβασης με την οποία προτείνεται ο Δήμος Χίου και η Περιφερειακή Ενότητα Χίου να αναλάβουν εξ ημισείας τα έξοδα μίσθωσης και λειτουργίας της δομής στη Χίο και το ΚΕΘΕΑ να προβεί στην πρόσληψη μόλις δύο επιστημόνων-συμβούλων προκειμένου να λειτουργήσει στο νησί ο σταθμός της δομής.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλου, παρά τις διαρκείς οχλήσεις και πιέσεις προς το ΚΕΘΕΑ, αλλά και το Υπουργείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ουδεμία απάντηση έχουν λάβει, για την αποδοχή ή μη της εν λόγω Σύμβασης, όπως και για την πρόσληψη των απαραίτητων επιστημόνων.

«Επειδή το ζήτημα έχει μεγάλη βαρύτητα και είναι θέμα –καθαρά– πολιτικής βούλησης η προώθησή του, ζητούμε την παρέμβασή σας προς το αρμόδιο Υπουργείο και τον Πρόεδρο του ΚΕΘΕΑ, προκειμένου να λάβουμε την όποια απάντηση του ΚΕΘΕΑ, για τη σύναψη της Προγραμματικής Σύμβασης και –κυρίως– την πρόσληψη των δυο επιστημόνων που απαιτούνται για την ίδρυση Συμβουλευτικού Σταθμού ΚΕΘΕΑ στη Χίο», αναφέρεις προς τον Βουλευτή ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ