24.1.2022 9:51

Κέντρο Παιδιού και Εφήβου - Θερμές ευχαριστίες στους δωρητές και χορηγούς για το 2021

Για άλλη μια χρονιά Οργανώσεις, Εταιρείες, Σύλλογοι και απλοί πολίτες, στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί στο έργο μας!

Με προσφορές και χορηγίες συμβάλατε ουσιαστικά και αποφασιστικά στην αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας, στην υλικοτεχνική πλαισίωση των δράσεων μας και βοηθήσατε συνανθρώπους μας που δυσκολεύονται οικονομικά, να δεχτούν υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας και Ειδικής Αγωγής δωρεάν.

Οι προσφορές σας, κατά την διάρκεια όλου του 2021, αποδείχτηκαν ωφέλιμες και πολύτιμες πρακτικά και συναισθηματικά, καθώς μας έδωσαν χαρά και αισιοδοξία.
Ευχαριστούμε θερμά:

Tην εταιρεία LUNDBECK για τη χρηματική δωρεά με σκοπό τη συμμετοχή παιδιών και ενηλίκων στα θεραπευτικά μας προγράμματα.

Το ΔΕΣΜΟ που επικοινώνησε τις ανάγκες μας και φρόντισε ώστε ο φορέας μας να προμηθευτεί είδη για απολύμανση και προστασία κατά του κορονοϊού και φαγώσιμα, σε συνεργασία με μια σειρά εταιριών.

Τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης και Συμπαράστασης παιδιών με Αυτισμό και Σύνδρομο Down ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ ο οποίος μας προμήθευσε είδη για απολύμανση και προστασία κατά του κορονοϊού και φαγώσιμα.

Τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος που ανά τακτά διαστήματα στηρίζουν το διατροφικό πρόγραμμα των Δομών μας με προσφορές σε είδη διατροφής, όπως και άλλη Εταιρεία που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της.

Τη Nestle που μας προσέφερε 4 μεταχειρισμένους, ηλεκτρονικούς, φορητούς υπολογιστές.

Την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ για τη δωρεάν δημοσίευση προκηρύξεων και προγραμμάτων για την ενημέρωση ωφελούμενων από τα προγράμματα που αναλαμβάνει ο φορέας μας.

Το ΔΗΜΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και τον Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού & Πρόνοιας (ΟΠΑΑΠ) για την παραχώρηση χρήσης του Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ Περιστερίου Ανδρέας Παπανδρέου, όπου προπονούνται ωφελούμενοι του Εξειδικευμένου Κέντρου Διάγνωσης και Αποκατάστασης Ατόμων με ΔΑΦ "Ηλίανθος".

Τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Ατρομήτου Περιστερίου - Γ.Σ. Περιστερίου Fentagin που με ενδιαφέρον και αγάπη έχει έρθει κοντά μας, προσκαλώντας άτομα με αυτισμό και τις οικογένειές τους να παρακολουθήσουν δωρεάν αγώνες του Ατρομήτου. Μέλη του Συνδέσμου προσφέρουν εθελοντική εργασία στις δομές μας για άτομα με αυτισμό ενώ ταυτόχρονα στις γιορτές προσέφεραν χρηματικό ποσό και φαγώσιμα.

Την εταιρεία FASHIONPRINT για το συντονισμό της εκστρατείας #autismawareness κατά την οποία μέρος του κόστους από μπλουζάκια με θετικά μηνύματα για την εξάλειψη του στίγματος του αυτισμού συλλέγονται για την ανακαίνιση των εγκαταστάσεων των Δομών μας για τον Αυτισμό.

Τα καταστήματα Mastiha Shop, που προσέφεραν γλύκισμα ως εταιρικό χριστουγεννιάτικο δώρο του Φορέα μας στους υποστηρικτές μας.

Την εταιρεία Clean Academy και προσωπικά τον κ. Βασίλειο Κολωνιά που προσέφερε καθαριστικά.

Το Φαρμακείο Νιττάκης που προσέφερε φαρμακευτικό υλικό.

Την εταιρεία Ιωάννη Μυτιλιναίου που προσέφερε δωρεάν μυοκτονίες στις εγκαταστάσεις μας στη Χίο.

Την εταιρεία X-treme Stores που προσέφερε εξοπλισμό για γυμναστική.

Τον κ. Παντελή Παρρό για την προσφορά ενός εκτυπωτή, τον κ. Παναγιώτη Χρύση που για άλλη μια χρονιά προσέφερε υδραυλικές εργασίες, την κα Μαρία Ρημική που προσέφερε ένα μικροέπιπλο και τον κ. Αλέκο Πρινιά που υποστηρίζει αφιλοκερδώς τη λειτουργία Ηλεκτρονικού Φακέλου ασθενούς στις Δομές μας.

Επίσης για την ενίσχυση θεραπειών ατόμων με οικονομικές δυσκολίες προσέφεραν χρηματικά ποσά συμπολίτες μας στη μνήμη αγαπημένων προσώπων τους που έχασαν την προηγούμενη χρονιά. Τους ευχαριστούμε θερμά που μας σκέφτηκαν στη δύσκολη αυτή στιγμή τους.

Με το να ενισχύσετε το έργο μας, θα κατορθώσουμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των εξυπηρετούμενων μας. Γίνετε αρωγοί στο έργο μας!
Εάν επιθυμείτε να κάνετε μία χρηματική δωρεά στο Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, μπορείτε να κάνετε τραπεζική κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς:

• Εθνική Τράπεζα
760/296002-85, ΙΒΑΝ: GR4401107600000076029600285
• Alpha Bank
607-00-2330-000050, IBAN: GR8601406070607002330000050
• Τράπεζα Πειραιώς
6772114490550, IBAN: GR2901717720006772114490550


Είναι απαραίτητη η ενημέρωση μας στο τηλέφωνο/φαξ 2271021213 ή με αποστολή e-mail στο info@kpechios.org, προκειμένου να αποστείλουμε, στη συνέχεια, τα απαιτούμενα έγγραφα.

Για οποιουδήποτε άλλου είδους δωρεά, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, στo τηλέφωνo 210-5771502 με τον κ. Χάρη Τορτορέλη.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ