3.10.2013 22:27

Καθησυχάζει ο Μυριαγκός, για την ετοιμότητα του σταδίου

"ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΩΝ", ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ "π"

Να κατευνάσει τις εντυπώσεις απο το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του "π" σχετικά με την εικόνα του Δημοτικού Σταδίου Χίου, ενόψει της έναρξης των 26ων Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων στίβου, επιχειρεί σε ανακοίνωση του ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Β. Μυριαγκός.
 
Ο ίδιος αναγνωρίζοντας τα προβλήματα, επισημαίνει ότι όλα θα είναι έτοιμα ώστε η Χίος να υποδεχθεί αυτή τη σημαντική διοργάνωση που ξεκινάει το πρωί του Σαββάτου.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
"Κύριε Διευθυντή 
 
Στο φύλλο σας της 3/10/2013 με τίτλο ¨Μια μέρα μόνο...¨ και για τις αναφορές σας στο Δημοτικό Στάδιο Χίου όπου θα φιλοξενηθούν οι Αιγαιοπελαγιτικοί αγώνες στίβου σας ενημερώνουμε με τα παρακάτω:
 
1. Αναμφισβήτητα είναι μεγάλη επιτυχία για την Χίο και τον Αθλητισμό της η τέλεση των Αιγαιοπελαγιτικών αγώνων στίβου και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους εκείνους που συνέβαλαν για την πραγματοποίηση τους στο Νησί μας.
 
2. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύσατε και είναι αληθινές, δείχνουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τους εργαζόμενους σχετικά με την καθαριότητα.
Τα ελάχιστα πλαστικά καθίσματα που λείπουν θα αντικατασταθούν άμεσα από νέα. 
Άν αυτό είναι μέγιστο πρόβλημα ας το κρίνει ο καθένας.
Από τις 25/9/2013 όλοι οι εργαζόμενοι του Δημοτικού Σταδίου, με εντολή της Διοίκησης, ασχολούνται αποκλειστικά με τις εργασίες του Δημοτικού Σταδίου Χίου και ότι είναι σχετικό με τους αγώνες του Στίβου όπως καθαρισμοί, επισκευές οργάνων,βαψίματα,κλαδέματα,φωτισμός,μεταφορές αθλητικών οργάνων κλπ.
 
3. Η χρηματοδότηση των 70.000 € για την πραγματοποίηση των Αιγαιοπελαγιτικών αγώνων δόθηκε από το Υπουργείο Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στους διοργανωτές και μόνο ( ΣΕΓΑΣ) και ούτε ένα Ευρώ στο ΝΠΔΔ.
Εμείς, που φιλοξενούμαι μέσα στους χώρους μας τα πάντα, ούτε ερωτηθήκαμε, ούτε χρηματοδοτηθήκαμε για το παραμικρό!
 
4. Σε κάθε περίπτωση τα πάντα θα είναι έτοιμα καθώς επίσης και όλα όσα προβλέπονται για την άρτια οργάνωση των αγώνων και η έναρξη θα γίνει όπως αρμόζει στην κορωνίδα του αθλητισμού που είναι ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ".

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ