1.3.2017 11:21

Καθηγητής Α’ βαθμίδας στην Ιατρική Σχολή Αθηνών η Αγγελική Τριανταφύλλου-Πιτίδη

Ορκίσθηκε την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, η κ. Αγγελική Τριανταφύλλου-Πιτίδη, γιατρός Μικροβιολόγος και πρόεδρος του Συλλόγου Χίων Κηφισιάς και Βορείου Αττικής, στη  βαθμίδα του Καθηγητή πρώτης βαθμίδας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Στις 10 Ιανουαρίου, έγινε η κρίσης της από τη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή στη βαθμίδα του Καθηγητή πρώτης βαθμίδας και εκλέχθηκε παμψηφεί. Στη φωτογραφία εικονίζεται με τον Πρύτανη του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Θάνο Δημόπουλο, καθώς υπογράφει το πρωτόκολλο ορκωμοσίας και με άλλους συναδέλφους από διάφορες σχολές που ορκίσθηκαν την ίδια μέρα.

Η κ. Αγγελική Τριανταφύλλου-Πιτίδη, είναι για χρόνια Δημοτική Σύμβουλος Κηφισιάς και Πρόεδρος της ΠΡΟΝΟΗ, είναι Χιώτισσα.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ