10.6.2016 15:54

Κάθε πέρυσι και καλύτερα

ΕΙΚΟΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο Ν. ΝΥΚΤΑΣ

Αποκαρδιωτική είναι η εικόνα που παρουσιάζει στην έναρξη της θερινής περιόδου η παραλία της Δασκαλόπετρας. Μία ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του Νίκου Νύκτα στο Facebook, έρχεται να υπενθυμίσει την ολιγωρία της δημοτικής αρχής σε ότι αφορά στις απαραίτητες εργασίες που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και καιρό στις πολυσύχναστες παραλίες του νησιού.

Χαλασμένα ντουζ, ανισόπεδο επίπεδο βοτσάλων, απουσία αποδυτηρίων και μία παρατημένη εδώ και καιρό ξύλινη αποβάθρα για Α.με.Α., συνθέτουν τη σημερινή εικόνα της παραλίας της Δασκαλόπετρας.

«Δυστυχώς πλησιάζουμε μέσα Ιουνίου και η παραλία είναι σε αυτά τα χάλια. Τα σκουπίδια βρίσκονται παντού διάσπαρτα, ενώ τα χόρτα έχουν καταλάβει μεγάλη έκταση. Δεν ζητάμε κάτι τραγικό, ζητάμε να γίνουν όσα γίνονταν και τα προηγούμενα χρόνια. Πέρυσι τους δώσαμε άλλοθι ότι επειδή ήταν νέοι στα δημοτικά πράγματα, δεν ήξεραν τι έπρεπε να γίνει. Φέτος όμως; Ποιος μπορεί να δικαιολογήσει αυτή την εικόνα; Και δεν είναι μόνο η Δασκαλόπετρα είναι η παραλία του Βελονά, και η παραλία στις «4 εποχές» όπως και όλες οι παραλίες του Βροντάδου», ανέφερε μιλώντας στον «π» ο Νίκος Νύκτας.

Απαντώντας στις κατηγορίες του Ν. Νύκτα ο αντιδήμαρχος Δ. Καράλης σημείωσε ότι τα έργα της παραλίας  παρότι έχουν περιθώριο υλοποίησης μέχρι τις 17 Ιουλίου, θα ολοκληρωθούν μέσα στις επόμενες 10 ημέρες, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του εργολάβου. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ