22.3.2016 10:17

Καθαρισμός του Δάσους της Κοκκινοσκουφίτσας στο Παντουκιός

Ευαισθητοποιημένη σε θέματα περιβάλλοντος και ιδιαίτερα δραστήρια, η νηπιαγωγός του σχολείου της Συκιάδας Φρόσω Χατόγλου, θέλοντας να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος αλλά και να καλλιεργήσει στους μικρούς μαθητές περιβαλλοντική συνείδηση, διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή εθελοντική δράση καθαρισμού του δάσους του Παντουκιούς, με την συμμετοχή των μαθητών του νηπιαγωγείου, παιδιών της περιοχής και των γονιών τους.

Φορώντας γάντια και έχοντας σακούλες ανά χείρας μικροί και μεγάλοι επιδόθηκαν με ζήλο στον καθαρισμό του δάσους από παντός είδους σκουπίδια που είχαν πετάξει κάποιοι ασυνείδητοι στον μοναδικό πνεύμονα πρασίνου της περιοχής.

Το δάσος ή δάσος της Κοκκινοσκουφίτσας όπως θέλουν να το αποκαλούν  οι μαθητές του νηπιαγωγείου Συκιάδας, είχε φυτευτεί  πριν από χρόνια από μαθητές του σχολείου αλλά έκτοτε ουδείς είχε φροντίσει για τον καθαρισμό του.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ